StartMijn account
Managen van de Maatschap
Dit kenniscentrum is een product van DamhuisElshoutVerschure

Diagnose

U vindt hieronder aanvullende instrumenten en achtergrondinformatie bij hoofdstuk 2 ‘Werken aan de samenwerking: twee diagnose-instrumenten’. Deze instrumenten helpen u om verbeterpunten te identificeren en daarmee een gericht verbeterplan te ontwikkelen.


Instrumenten Instrumenten

Maatschapsquickscan (MQS)

Online diagnose-instrument om het huidige functioneren van een maatschap van medisch specialisten in kaart te brengen op vijf aspecten; 'doelen/taakopdacht', 'maatschapsstructuur', 'besluitvorming en ondersteunende systemen', 'communicatie en klimaat' en 'resultaten en reputatie'.

Vakgroep QuickScan

Online diagnose-instrument om het huidige functioneren van een vakgroep van medisch specialisten in kaart te brengen op vijf aspecten: 'doelen/taakopdracht', 'vakgroepstructuur', besluitvorming en ondersteunende systemen', 'communicatie en klimaat' en 'resultaten en reputatie'.

Huisartsen QuickScan

Online diagnose-instrument om het huidige functioneren van een maatschap van huisartsen in kaart te brengen op vijf aspecten; 'doelen/taakopdracht', 'maatschapsstructuur', 'besluitvorming en ondersteunende systemen', 'communicatie en klimaat' en 'resultaten en reputatie'.